Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTIDA MARE


Descriere

Booking.com - Superb 9.0 Hotelul Atlantida Mare este situat in centru statiunii Agia Marina, cu acces direct la cea mai frumoasa plaja din zona. Centrul orasului Chania se afla la 7 km distanta. Hotelul are in dotare apartamente si studiouri echipate corespunzator. Aproape toate camerele hotelului oferta vedere la mare. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Sport & divertisment
Turistii se vor bucura de o vedere deosebita spre Insula Thodorou si Marea Cretei. La o scurta distanta de hotel, turistii gasesc: restaurante, magazine, baruri, cluburi pe plaja.

Localizare
Hotelul este situat in centru statiunii Agia Marina, cu acces direct la cea mai frumoasa plaja din zona. Centrul orasului Chania se afla la 7 km distanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.