Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Recomandat Cocktail Holidays! Foarte bine 8.2 Booking.com Zakantha Beach este un hotel de 4 stele, amplasat pe coasta de est a celebrei insule Zakynthos, situat in statiunea Argassi. Se afla la 200 m distanta de restaurante si baruri, la 2,5 km de orasul Zakynthos si la 7 km de aeroport. Hotelul dispune de piscina pentru copii si piscina cu snack-bar. Camerele sunt spatioase, confortabile si mobilate modern. Este recomandat pentru luna de miere, dar si pentru familii cu copii. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Resortul este amplasat pe coasta de est a celebrei insule Zakynthos, situat in statiunea Argassi. Se afla la 200 m distanta de restaurante si baruri, la 2,5 km de orasul Zakynthos si la 7 km de aeroport.

Drinks&Food
Hotelul este dotat cu un restaurant pricipal unde clientii pot servi masa, un snack-bar si un bar la piscina.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de piscina exterioara, mese de biliard, echipa de animatie, sala fitness.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.