Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BITACORA


Descriere

Booking.com - Fabulos 8.7; Tripadvisor - 4.5 / 5 (Certificat de excelenta) Hotelul este situat in statiunea Playa de Las Americas din Tenerife, la 5 min de magazinele de la Piramida de Arona unde se afla si centrul statiunii si la 8 min de plaja lata de nisip. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km. Hotelul a fost ultima data renovat in anul 2016. INFORMATII UTILE
Atentie! In acesta perioada hotelul desfasoara lucrari de renovare. Atasat regasiti ultimul update primit in data de 24.05.2018.

Drinks & Food:
Hotelul este prevazut cu un restaurant principal, unde se pot servi atat mancaruri traditionale, cat si mancaruri specifice altor zone. Aici exista si un cod vestimentar obligatoriu, incluzand pantaloni lungi, camasa, sau tricou, de culoare inchisa.

Localizare:
Hotelul Bitacora este situat in statiunea Playa de Las Americas, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii. Cel mai apropiat aeroport, Reina Sofia, se afla la o distanta de 18 km fata de hotel. In apropiere, la aproximativ 500 m, pot fi gasite mai multe centre comerciale, utile pentru cei ce doresc sa se relaxeze la cumparaturi.

Sport si Divertisment:
Hotelul ofera o multime de programe de divertisment atat pentru copii, cat si pentru adulti. Specific pentru acest hotel este parcul Springlyword, special conceput pentrucopiii de toate varstele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.