Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ CLUB FANARA & RESIDENCE


Descriere

Jaz Club Fanara and Residence este un hotel de 4 stele, situat in Egipt, sudul Peninsulei Sinai, in vibrantul oras Sharm el-Sheik, pe faleza Ras Om El-Seid, fiind localizat la 2 km de centrul orasului, 10 km de Naama Bay si la 22 km de aeroport. Hotelul ofera o ambianta placuta, intimitate, precum si servicii de ospitalitate la standarde ridicate. Oaspeții se pot bucura de scufundări și snorkeling de-a lungul magnificului recif de corali avand acces rapid la plaja privată. Stațiunea oferă o gamă largă de restaurante și baruri cu vederi spectaculoase la Marea Roșie și apusuri de soare uimitoare. Drinks & Food
Restaurant interior El Medina ofera o vedere spectaculoasa Marea Roșie unde turistii pot alege bufete tematice și internaționale. La Temple Bar localizat la piscina în aer liber, turistii pot admira apusul soarelui în timp ce servesc sortimente variate de băuturi, gustări, cafea și prăjituri. La Fantasia Bar in timpul serii se oferă muzică ocazional. Shisha Cafe este o cafenea orientală primitoare cu vedere la frumosul Marea Roșie, care oferă cafele și ceaiuri orientale, precum și o varietate de tutun (la taxa suplimentara). Discoteca La Loca (Disco Bar) este locul pentru a dansa toată noaptea cu nopți de karaoke ocazionale.

Sport & Divertisment
Turistii se pot relaxa in cadrul hotelului prin participarea la programele de divertisment și spectacole realizate în fiecare seară de echipa de animatie entuziasta. Turistii pot practica aici o varietate de sporturi nautice (snorkeling, centru de scufundări), de asemenea au la dispozitie piscine în aer liber, piscină încălzită pentru adulti și pentru copii si programe aqua gym. Turistii mai pot beneficia de facilități de masaj (contra cost), sala aerobic, șah, teren de handbal și teren de tenis iluminat, tir cu arcul și darts.

Localizare
Jaz Club Fanara and Residence este situat in Egipt, sudul Peninsulei Sinai, in vibrantul oras Sharm El Sheikh, pe faleza Ras Om El-Seid, fiind localizat la 2 km de centrul orasului, 10 km de Naama Bay si la 22 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.