Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 11 hoteluri

Saturn, Romania

Website httphotelhorasaturnro Localizare Hotel Hora este situat in statiunea Saturn la 20 m de plaja si 1 km fata de gara din Mangalia Aeroportul din Constanta se afla la o distanta de 60 km . . .

Saturn, Romania

Website httphotelsirenasaturnro Drinks Food Restaurantul hotelului ii asteapta pe turisti cu preparate internationale si gastronomie romaneasca iar barul si terasa cu bauturi clasice si cocktail-uri Sport si divertisment Turistii se pot rela . . .

Saturn, Romania

Website httphotelcleopatrasaturnro Spa Wellness Centrul SPA cuprinde sala de fitness sauna salon de masaj Drinks Food In perioada 01072016 20082016 turistii cazati la acest hotel vor beneficia de masa tip All inclusive iar in restul sezonu . . .

Saturn, Romania

Website httphotelaidasaturnro Drinks Food Preparate din bucataria international si cocktail-uri racoritoare ii asteapta pe turisti la restaurantul si barul hotelului Localizare Hotelul Aida 2 este situat in statiunea Saturn la circa 20 m fat . . .

Saturn, Romania

Website httphotelprahovasaturnro Localizare Hotel Prahova este situat in statiunea Saturn la 50 m de plaja si de centru 1 km fata de gara din Mangalia si 60 km fata de aeroportul din Constanta . . .

Saturn, Romania

Website httphotelsiretsaturnro Drinks Food Restaurantul ofera preparate culinare din gastronomia international precum si meniuri dietetice la cerere Localizare Hotel Siret 3 este situat in statiunea Saturn la 60 m fata de plaja si la doar 1 . . .

Saturn, Romania

Website httphotelcernasaturnro Localizare Hotel Cerna este situat in statiunea Saturn la 20 m de plaja 1 km fata de gara din Mangalia si 60 km fata de aeroportul din Constanta . . .

Saturn, Romania

Website httphotelbaladasaturnro Localizare Hotel Balada este situat in centrul statiunii Saturn la 20 m de plaja 1 km fata de gara din Mangalia si 60 km fata de aeroportul din Constanta . . .

Saturn, Romania

Website httphotelnarcissaturnro Localizare Hotel Narcis este situat in statiunea Saturn la 20 m de plaja aproximativ 40 km fata de Constanta si 4 km fata de Portul Turistic din Mangalia . . .

Saturn, Romania

Website httphotelmuressaturnro Drinks Food Hotelul dispune de restaurant bar de zi si terasa de vara Localizare Hotelul Mures 2 este situat in statiunea Saturn la 200 m fata de plaja si la 15 km de gara din localitatea Mangalia Parcul acvati . . .

Saturn, Romania

Website httphotelatenasaturnro Localizare Hotel Atena este situat in centru statiunii Saturn la 20 m fata de plaja 1 km fata de gara din Mangalia si 60 km fata de Aeroportul din Constanta . . .