Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Harmony este situat in orasul Mykonos. Se afla la 200 m de centrul orasului Mykonos, la 3 km de aeroport si la 2 km de noul port. Imbina arhitectura autentica Mykoniana cu o atmosfera de relaxare totala si confort. Situat in inima orasului Mykonos langa portul vechi din Mykonos, este locatia ideala pentru turistii care vor sa se bucure de viata cosmopolita a orasului Mykonos. Hotelul dispune de spatii de cazare elegante si confortabile. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Hotelul Harmony se afla in portul vechi al orasului Mykonos, aproape de faleza de promenada a orasului. Este ideal pentru cei care doresc sa se bucure de viata de noapte a orasului si de plimbari pe stradutele labirint ale orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.