Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HARMONY

   Mykonos Town, Grecia


Descriere

Hotelul Harmony este situat in orasul Mykonos. Se afla la 200 m de centrul orasului Mykonos, la 3 km de aeroport si la 2 km de noul port. Imbina arhitectura autentica Mykoniana cu o atmosfera de relaxare totala si confort. Situat in inima orasului Mykonos langa portul vechi din Mykonos, este locatia ideala pentru turistii care vor sa se bucure de viata cosmopolita a orasului Mykonos. Hotelul dispune de spatii de cazare elegante si confortabile. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Localizare:
Hotelul Harmony se afla in portul vechi al orasului Mykonos, aproape de faleza de promenada a orasului. Este ideal pentru cei care doresc sa se bucure de viata de noapte a orasului si de plimbari pe stradutele labirint ale orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.