Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YAS VICEROY ABU DHABI


Descriere

Yas Viceroy este un hotel unic, sugerand forma unui monopost de Formula 1, fiind situat in noua zona Yas Marina Island, ce inglobeaza in interior renumitului circuit de Formula 1. In apropierea hotelului se afla faimosul parc tematic Ferrari World, noul Yas Mall, deschis in 2014 si parcul acvatic Yas Waterworld. Recomandat de Cocktail Holidays! *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 196 euro/pers, Copil 2-11.99: 98 eur/pers, Copil 0-1.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!Spa & Welness:
Turistii se pot relaxa la spa, beneficiind de 9 camere de tratament, zone private pentru barbati si femei, baie turceasca, sauna, diverse tratamente faciale si corporale.

Drinks & Food:
Cele 6 restaurante ale hotelului le ofera turistilor preparate internationale, fiecare restaurant avand specificul sau. Restaurantul “Origins” este cu specific international, dar si cu specific traditional-local. Restaurantul “Noodle Box” este unul cu preparate specifice zonei din sud-estul Asiei. Restaurantul “Amici” ofera turistilor preparate din bucataria italiana. Restaurantul “Kazu” ofera specialitati din bucataria japoneza. Restaurantul “Atayeb” este unul cu specific arab, mediteranean si restaurantul “Angar” este cu specific indian. Turistii au la dispozitie un bar si 2 lounge-uri unde pot servi cocktailuri.

Sport si Divertisment:
In timpul curselor gazduite pe circuitul Yas Marina, hotelul reprezinta cel mai bun loc de unde turistii pot viziona cursa de Formula 1, in luna noiembrie. De asemenea acestia pot avea parte de un apus de soare de neuitat la cele 2 piscine situate pe acoperis. Hotelul dispune si de centru fitness, dar si de un restaurant-lounge denumit “Burlesque” unde turistii, pe langa servirea mesei, se pot bucura de concerte, show-uri live.

Localizare:
Yas Viceroy este un hotel unic din Abu Dhabi, situat in noua zona Yas Marina, in interiorul circuitului de Formula 1. In apropierea hotelului se afla faimosul parc tematic Ferrari World, noul mall deschis in 2014 Yas Mall si parcul acvatic Yas Waterworld. Dubai, se afla la 115 km distanta, iar Aeroportul International Adu Dhabi se afla la o distanta de 8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.