Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORNICHE HOTEL ABU DHABI


Descriere

Hotelul este situat foarte central, la 5 minute pe jos de plaja publica cu vedere la Golful Arabic si parcul Capital Gardens. Este la 5 minute de Promenada- Corniche si 10 minute cu masina de Marina Mall si de Abu Dhabi Mall la 2 km, iar Aeroportul International este la 34 km. Ofera gratuit shuttle la plaja, la Marina Mall si la obiectivele situate pe Insula Yas! Drinks & Food
Hotelului are bar, cafenea si 3 restaurante ce servesc preparate din bucătăria internațională şi italiană și un restaurant marocan.

Sport si divertisment
Hotelul este dotat cu piscina, sauna, spa si centru fitness.

Localizare
Hotelul este situat foarte central, la 5 minute pe jos de plaja publica cu vedere la Golful Arabic si parcul Capital Gardens. Este la 5 minute de Promenada- Corniche si 10 minute cu masina de Marina Mall si de Abu Dhabi Mall la 2 km, iar Aeroportul International este la 34 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 3 restaurante, piscina in aer liber, sauna, centru fitness si de infrumusetare, inchirireri auto, servicii de curatatorie si spalatorie, schimb valutar, Internet.