Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRENDY LARA


Descriere

Fabulos 8.8 Booking.com Hotelul Trendy Lara a fost deschis in 2016 si a fost construit pe o suprafata de 70.000mp. El este situat la 15km de aeroport, 25km de centrul orasului Antalya si 450m de mare. Localizare
Hotelul Trendy Lara a fost deschis in 2016 si va fi construit pe o suprafata de 70.000mp. El este situat la 15km de aeroport, 25km de centrul orasului Antalya si 450m de mare.

Sport & Divertisment
Clientii pot opta pentru gimnastica de dimineata, cursuri de dans, jocuri, step aerobic, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, gimnastica in apa, polo, jocuri la piscina, dart, tenis, centru fitness. Seara sunt spectacole cu dansatori profesionisti, spectacole muzicale, performante live o data pe saptamana.

Drinks & Food
Oaspetii hotelului Trendy Lara vor putea servi diferite mancaruri locale si internationale in cadrul restaurantului principal sau in cadrul restaurantelor a-la-carte (cu specific international, italian, steakhouse, grecesc si asiatic). Clientii pot folisi restaurantele a-la-carte o singura data la orice restaurant pe sejur. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la barurile hotelului.

Spa & Wellness
Oaspetii se pot relaxa la baia turceasca (hammam), sauna, baie de aburi, jacuzzi. Contra cost se poate opta pentru mai multe tipuri de tratamente, masaje cat si utilizarea camerei de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.