Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRANADA LUXURY RESORT&SPA


Descriere

Foarte bine 8,2 Booking.com / Certificat de Excelenta 2014 Tripadvisor Hotelul Granada Luxury este construit pe o suprafata de 24.000m2 pe malul marii. El este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 30 km de Alanya si la 37 km de Side.Spa & Wellness
Clientii se pot relaxa la hammam, sauna, centru fitness, piscina interioara si mai multe tipuri de masaje.

Drinks & Food
Clientii se pot ospata cu mancaruri delicioase servite la restaurantul principal si in cele 7 restaurante a-la-carte iar bauturile racoritoare alcoolice si non-alcoolice pot fi servite in oricare dintre cele 7 baruri disponibile.

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului Granada se pot bucura de jocuri zilnice, seara turceasca, diferite spectacole in amfiteatru, muzica live (o data pe saptamana), cinema, dart, tenis de masa, biliard, bowling, tenis si diferite sporturi de apa.

Localizare
Hotelul Granada Luxury este construit pe o suprafata de 24.000m2 pe malul marii. El este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 30 km de Alanya si la 37 km de Side.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.