Cauta sejur
Winslow Infinity & SPA

Winslow Infinity & SPA - Demipensiune +

Locatie

Winslow Infinity and Spa se află în Bansko, la 70 de metri de cea mai apropiată pârtie de schi, si 350 de metri de la cea mai apropiată staţie a telegondolei.

Facilitati hotel

Winslow Infinity and Spa se află în Bansko, la 70 de metri de cea mai apropiată pârtie de schi, şi oferă unități de cazare moderne, cu acces gratuit la Wi-Fi și un balcon. Proprietatea are un centru de wellness, disponibil pentru o taxă suplimentară. În apropiere, sunt situate locuri de parcare publice gratuite. De asemenea, la proprietate puteţi beneficia de o parcare privată cu plată.

Fiecare apartament include o chicinetă complet utilată, o baie privată cu un duş sau o cadă, o zonă de relaxare şi un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit. Toate unităţile au podea din lemn.

La cerere, sunt disponibile masaje. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în grădina proprietăţii, care este amenajată în stilul unui parc. Piscina este disponibilă atât vara, cât şi iarna. Oaspeții se pot menţine în formă zilnic în sala de fitness.

Restaurantele servesc mâncăruri bulgare și internaționale.

Winslow Infinity and Spa mai oferă un depozit pentru echipamentul de schi şi un loc de joacă. Cel mai apropiat supermarket este situat la aproximativ 150 de metri. Centrul oraşului se află la 8 minute de mers pe jos. La cerere şi contra cost, este disponibil un serviciu de transfer la/de la cea mai apropiată staţie a telegondolei, situată la 350 de metri.

Camere

Fiecare apartament include o chicinetă complet utilată, o baie privată cu un duş sau o cadă, o zonă de relaxare şi un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit. Toate unităţile au podea din lemn.

Plati suplimentare

Patut pentru bebelus - 4 euro/zi.

Tabel preturi

Tariful include

Cazare cu Mic Dejun sau Demipensiune.
Plati suplimentare

Cina festiva de Revelion adult - 70 EUR / persoana / sejur, perioada : 31.12.2016 - 01.01.2017
Cina festiva de Revelion copil 6-11.99 ani - 35 EUR / persoana / sejur, perioada : 31.12.2016 - 01.01.2017
Supliment Demipensiune adult - 9 EUR / persoana / noapte
Supliment Demipensiune copil (2 - 11.99 ani) - 5 EUR / persoana / noapte
Taxa de statiune - 1.5 EUR / persoana / noapte


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat