Turism balnear si medical in AlbenaAlbena - o staţiune cu aer curat, o apă de mare şi minerală, curate ca de cristal, plante medicinale, diverse produse naturale precum şi un centru medical şi balneologic perfect organizat, în care lucrează specialişti cu înaltă calificare. Bunul nostru colaborator este reprezentat de factorii naturali: un climat specific marin - aer curat, bogat în sare, ozon, brom, calciu şi iod, cu o umiditate optimă 63-65%.

ELEMENTS SPA oferă fiecărui client o experienţă SPA de excepţie, care vă va depăşi toate aşteptările. De la terapiile oferite, produsele care le folosim, până la iluminaţie, muzică şi arome - în ELEMENTS SPA fiecare detaliu este special şi atent selectat, cu scopul de a oferi fiecărui oaspete o experienţă unică. Noi suntem aici ca să vă răsfăţăm cu tot ce e mai bun în această mică lume a relaxării. 

"Medica Albena" este specializată în tratamentul eficient şi reabilitarea afecţiunilor sistemului muscular, sistemului nervos central şi periferic, bolilor de piele, obezităţii. Centrul oferă facilităţi şi aparatură pentru un tratament balneologic avansat - băi cu apă minerală: perlate, galvanice, băi cu ape minerale carbonatate, masaj subacvatic (prin tangentor) precum şi piscină acoperită, descoperită, piscină pentru copii cu apă minerală. La băi se adaugă procedurile cu alge marine micronizate, cu săruri, ierburi şi arome. Pentru o relaxare şi tonificare completă se oferă saună, baie de aburi, hidro-jet, solar, terapie cu flori de fân – metoda alpină de relaxare cu efect calmant.

Centrul SPA "Ralitsa Superior" este situat în hotelul de 4 stele "RALITSA SUPERIOR" şi combină prezenţa apelor minerale şi a climatului favorabil cu atmosfera plăcută şi confortabilă, alături de grijile acordate de excelenta echipă de profesionişti - fizioterapeuţi, specialişti în reabilitare, cosmeticieni

Pentru o oferta personalizata CLICK AICI Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat