TURCIA

Turcia este o intersecţie de civilizaţii remarcabile. O ţară care se întinde pe două continente şi care oferă o pleiadă de tezaure istorice, cu situri elenistice, romane şi otomane care se găsesc pe tot teritoriul acestei ţări minunate.

Câteva zile petrecute în Turcia vă permit să parcurgeţi aproximativ 10.000 de ani de istorie fabuloasă.Un patrimoniu cultural şi artistic parcă inepuizabil.

Ospitalitatea este o caracteristică de bază a modului de viaţă al turcilor. În Turcia, un turist nu este niciodată numai un turist, ci un oaspete de seamă, un invitat căruia i se acordă întreaga stimă şi atenţie. A accepta cafeaua, ceaiul sau fructele oferite reprezintă cea mai mare mulţumire pentru un turc.

Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia Imagine din Turcia

Link Travelio

Teztour Membru Anat