oferte speciale

Concurs Facebook 5000Cauta sejur
Sun Village

Sun Village - Mic Dejun

Descriere hotel

Sun Village este un complex de apartamente aflat la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii Sunny Beach si la 15 minute de mers pe jos de o plajă frumoasă cu nisip. Proprietatea include o piscină mare, un restaurant si o zonă de bar. Complexul este păzit nonstop.

Toate apartamentele sunt mobilate complet, cu facilităti de chicinetă, un cuptor cu microunde, ustensile de bucătărie si un aparat de cafea. De asemenea, există un balcon sau o terasă mobilată. Apartamentele sunt curătate zilnic, iar lenjeria este schimbată de 2 ori pe săptămană.

Restaurantul complexului asigură un meniu gustos pentru mic dejun, pranz si cină. Există numeroase restaurante in imediata apropiere a complexului.

Sun Village este situat la 3 minute de mers pe jos de renumita piată Palma. In jurul complexului există supermarketuri, restaurante, magazine si localuri fast-food. De asemenea, proprietatea este langă parcul acvatic Action din Sunny Beach.

Locatie

Acest popular complex cu apartamente complet mobilate cu una şi două dormitoare este are o locaţie perfectă – la doar 5 min de mers pe jos pănâ în centrul staţiunii pline de viaţă şi culoare Sunny Beach şi 10 minute de plajă.

Facilitati hotel

SUN VILLAGE oferă o piscină mare şi un restaurant draguţ cu o terasă în aer liber. Alături de complex sunt numeroase baruri, pub-uri, discoteci, restaurante, aqua parc şi alte puncte de distracţie. SUN VILLAGE este alegerea perfectă pentru o vacanţă dinamică şi relaxantă atât pentru familii căt şi pentru tineri.

Receptie deschisa doar la check-in.

Structura camere

apartament cu 1 dormitor: maxim 2+2
apartament cu 2 dormitoare: maxim 4+2

Tabel preturi

Plati suplimentare

Supliment Mic Dejun Adult - 5 EUR / persoana / noapte
Supliment Mic Dejun Copil (2 - 11.99 ani) - 4 EUR / persoana / noapte
Taxa de statiune - 1 EUR / persoana / noapte


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat