Stiri

Balkan Travel isi rasplateste clientii fideli!

Imagine

 Balkan Travel isi rasplateste clientii fideli!
Ai beneficiat de serviciile noastre si nu esti inca membru al

Clubului Balkan Pro Fidelity?

Inscrie-te ACUM!


Cum te inscrii?
Orice persoana, care are varsta de 18 ani si care a facut cel putin o rezervare pe an in ultimii 2 ani /3 ani prin agentia noastra, poate deveni membru al Clubului Balkan Pro Fidelity.

Iti oferim:

 - 3% discount de fidelitate

la achizitionarea oricarui pachet turistic, sejur, circuit, city break, bilet de avion daca ai facut cel putin o rezervare pe an prin agentia noastra in ultimii 2 ani

 - 4% discount de fidelitate

la achizitionarea oricarui pachet turistic, sejur, circuit, city break, bilet de avion, daca ai facut cel putin o rezervare pe an prin agentia noastra in ultimii 3 ani

Cum poti beneficia de discountul Pro Fidelity?

Fa dovada ultimelor rezervari efectuate prin agentia noastra prezentand buletinul sau trimite-ne o copie prin e-mail, noi verificam in baza de date, iar dupa validare, poti folosi reducerea aferenta pentru o noua rezervare efectuata si achitata pana la 31.10.2015.

In vederea rezervarii a unuia sau mai multe servicii tursitce, unul dintre consultantii nostri in turism va vor sta la dispozitie pentru a va transmite telefonic sau prin e-mail oferta personalizata detaliata conform datelor solicitate de diumeavoastra.

Recomanda-ne si castigi procente discount!

Daca ai beneficiat de vacanta mult visata prin agentia noastra Balkan Travel si daca ai prieteni care isi fac planuri de calatorie, recomanda-ne si castiga procente discount.
Pentru fiecare nou prieten, coleg, partener recomandat de tine care achizitioneaza servicii turistice prin Balkan Travel vei fi rasplatit cu 1% discount de fidelitate.

Procentele discount de fidelitate acumulate pentru fiecare client nou Balkan Travel in urma recomandarii dumneavoastra, le puteti folosi pentru rezervarea in curs sau le puteti acumula si beneficia la urmatoarea rezervare efectuata si achitata pana la 31.10.2015.


Link Travelio

Teztour Membru Anat