Stiri

8 lucruri pe care le poti afla despre persoana iubita doar calatorind impreuna

„Iubirea este cea mai sigură certitudine pe care omul o cunoaşte; acel unic, existenţial şi incontestabil cogito: Iubesc, deci exist; prin urmare fiinţa este, iar viaţa are valoare (merită efortul de a trăi). Iubirea nu îmi asigură doar un statut de fiinţă în care eu mă regăsesc, deoarece iubirea mă dăruieşte pe mine celuilalt. […]Comunicarea chiar atunci când este ostilă, este lucrul, care cu siguranţă mă revelează pe mine mie însumi.”

-Mounier 

Imagine 

Iti prezentam 8 lucruri pe care le poti afla despre persoana iubita doar calatorind impreuna...

 

...Suportul pentru brate

Indiferent cat de multe lucruri bune stii despre el/ea, poti afla daca este un partener bun/partenera buna stand alaturi intr-un zbor de 20 de ore in clasa economy, unde poti descoperi cat de mult ii pasa de tine. Iti ofera bratul scaunului drept perna sau iti permite sa ai mai mult spatiu ridicandu-l?

...Accentul

Fiecare dintre noi am muncit pentru a deveni ceea ce suntem. Este posibil ca partenerul tau/partenera ta sa fi scapat intentionat de accentul sau local pana cand v-ati intalnit prima oara, dar cu siguranta nu a reusit sa renunte complet la el. Daca esti atent/a poti prinde care sunt cuvintele care il/o dau de gol.

...Se simte amenintat/a de o urgenta in toiul noptii?

Va simtiti minunat intr-o aventura doar a voastra intr-o tara straina cand, deodata, apare o urgenta dupa ce ati mancat o cina delicioasa si scumpa, iar cardul lui/ei un functioneaza pentru a plati nota. Da vina pe tine? Cum reactioneaza intr-o astfel de situatie si cum rezolva situatia iti poate da o idee despre personalitatea lui/ei.

...Cum gandeste in situatii plictisitoare

Poti observa cum se comporta partenerul tau/partenera ta in timpul unei calatorii lungi cu masina. Este genul care glumeste si te face sa razi sau e cineva care face calatoria si mai plictisitoare?

...Cat de mult te place dupa 56 de ore impreuna

Ati vrut sa fiti impreuna tot timpul la inceputul relatiei si chiar ati fost, cu exceptia timpului cand erati acasa, la lucru sau la sala. Cand calatoriti impreuna acestea dispar si este un test al relatiei voastre, deoarece chiar si cele mai stranse relatii tind sa aiba de suferit in astfel de situatii.

...Cum arataImagine

Se barbiereste/epileaza in fiecare zi? Este machiata chiar si cand iese din dus? Familiaritatea va poate arata o alta parte a persoanei iubite, astfel daca esti pasionat de hiking probabil nu-ti vei alege o iubita care poarta tocuri de 10 cm pentru hiking si plange cand o dor picioarele. Daca iti place sa faci shopping si sa cumperi suveniruri, probabil te vei gandi de 2 ori cand persoana iubita te grabeste sa iesi din magazine.

...Cat este de bine organizat/a

Vei afla cat de bine organizat este partenerul tau/partenera ta tragand cu ochiul la bagajele lui/ei si observand cat de bine sunt aranjate. Si-a adus tot ce are nevoie pentru o calatorie ... mai exact pentru o calatorie cu tine?

...Sunt lucrurile planificate bine in prealabil?

...Cat de eficienta a fost planificarea?

Raspunsul la aceste intrebari te va ajuta sa iti intelegi partenerul/partenera mai bine.
Oferta ta de vacanta este chiar AICI

 


Link Travelio

Teztour Membru Anat