Stiri

Descopera Taramul lui Dracula cu 4x4

 

Imagine

DE CE ROMANIA?

*Descopera, acasa la tine, uimitoarea destinatie - ROMANIA, rezultat al combinatiei armonioase intre natura salbatica, plaje superbe si monumentul Deltei Dunarii.

*Afla unde sunt satele traditionale foarte bine pastrate, discuta cu localnici, redescopera folclorul, muzica populara dar si obiceiurile stravechi.

*Avem Istorie, Arta, Traditii de exceptie care te asteapta sa le redescoperi. Cu noi vei afla ROMANIA Autentica, Culturala si de Colectie.

 

Imagine

DE CE ... sa calatoresti offroad cu masina 4x4?

DE CE "4x4-Tours"? - Cu noi aveti sansa sa ajungeti in inima unor zone care iti taie respiratia, chiar si pe crestele muntilor. Cu masinile noastre 4x4 puteti ajunge in locuri salbatice, nepoluate si greu accesibile.

Spre deosebire de masinile obisnuite, masinile 4x4 va ofera multe beneficii:

*O masina de teren 4x4 ofera flexibilitate, siguranta, confort si oportunitati suplimentare in alegerea vacantei personalizate, indiferent de capriciile vremii.

*In plus in masina 4x4 puteti lua echipamentul de munte necesar pentru o vacanta activa in aer liber, precum si kit-ul de picnic, biciclete sau caiac.

*Suntem o echipa experimentata si empatica, care abia asteapta sa va prezinte aspectele mai putin cunoscute ale Romaniei, referitoare la natura, traditie si istorie.

Avand propria flota de masini de terenva putem construi vacanta dupa DUMNEAVOASTRA! Jeep-urile noastre sunt Nissan Patrol si Mitsubishi dotate off-road, pregatite sa circule in conditii de maxima siguranta si confort.

*Ghizii nostri profesionisti se asigura ca fiecare dintre dumneavoastra primeste tot ce este mai bun, fiind specializati pe circuite 4x4 off-road, avand experienta sa aleaga rutele optime ce combina peisajele uluitoare cu vizitarea obiectivelor de pe traseu.


Link Travelio

Teztour Membru Anat