Cauta sejur
St. Spas

St. Spas

Locatie

Saint Spas este un complex balneo de cinci stele din Bulgaria, care este in totalitate alimentat cu apa minerala. Acesta este situat in orasul cu acelasi nume, la marginea orasului, in valea raului Chapinska, printre dealurile de brad, pajistile largi, cerul albastru de cristal si soarele Rodopian al sudului ....muntele lui Orfeu. Este o pace pe pamant care a fost binecuvantat cu acest cadou de vindecare, cunoscute din vechi timpuri si descrise mai tarziu in notele de calatorie de Aleko Konstantinov si Ivan Vazov. Aici se afla cel mai mare izvor mineral din oras – Radonova, precum si una din minunile naturii bulgare – Izvorul Kleptuza Karst – cel mai mare din Peninsula Balcanica.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant cu terasa, cafenea cu terasa, Panorama bar restaurant, lobby bar, sala de calculatoare, sala de fitness, centru de infrumusetare, centru de afaceri, 2 sali de conferinte si parcare.
Alte activitati de care va puteti bucura sunt turneele sportive bridge, sah si table, tenis de masa, polo, vanatoare, pescuit. Se organizeaza cursuri individuale sau grupuri de inot, dansuri nationale bulgare, gimnastica in apa.

Camere

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 96 camere duble, 4 studiouri si 100 apartamente de lux, toate cu un design atractiv si o vedere splendida la muntii Rodopi.
Toate camerele din hotel sunt dotate cu televizoare LCD, mini baruri, internet, telefon in baie si camera.

Servicii balneologie si SPA

Zona de wellness cu piscine interioare cu apa minerala, sauna finlandeza, sauna cu cromoterapie, baie de aburi, camera de relaxare.
Centru Spa cu doua camere pentru tratamente cosmetice, 15 camere de masaj, 6 camere cu baie-tuburi, baie Egipt, baie turceasca, solar.
Zona medicala cu camere de fizioterapie, cardiologie si medicina interna, chirurgie, ginecologie, gastroenterologie, urologie si dermatologie, laborator, sala de kinetoterapie, camere de terapie, camere pentru tratamente lesie, terapie cu lumina, ultrasunete, inhalatii si terapie cu apa.

Tabel preturi 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat