SPANIA

Spania

Mallorca

Este cea mai mare insula din Marea Mediterana, parte a Arhipelagului Insulelor Baleare. Coasta de litoral masoara mai bine de 600 de kilometri, iar ceea ce te impresioneaaza atunci cand o vezi pentru prima data este verdeata. O insula vesnic verde, efervescenta, cu plaje de o neinchipuita frumusete. Turistii pot opta pentru hoteluri luxoase sau isi pot petrece vacanta in case taranesti, traditionale, complet renovate pentru a raspunde tuturor exigentelor. Golful, sporturile nautice, drumetiile pe munte si explorarile cu bicicleta sunt printre cele mai importante activitati. In apropiere se afla Ibiza, insula renumita pentru plaja perfecta si distractiile ce tin 24 de ore.

Tenerife

Este o insula renumita din Arhipelagul Canare, situata in Oceanul Atlantic, foarte aproape de coasta Africii. Este renumita pentru plajele spectaculoase (Jardin, Martianez, Teresitas, Roque) si pentru verdeata care o acopera in permanenta. Din aceasta cauza a fost numita Insula primaverii eterne. Este o insula de origine vulcanica, cu munti inalti si creste acoperite de zapada cateva luni din an, fiind de pe plaja o priveliste spectaculoasa. Cum spectaculos este si cel mai mare carnival din lume, ce tine din luna fenruarie pana in martie – Carnival of Santa Cruz de Tenerife- un pitoresc spectacol de costume traditionale, preparate delicioase si ingrediente exotice. In categoria exotism intra si multe dintre plantele de pe aceasta insula, cum ar fi celebrul copac al dragonului- Icod de los vinos).


Barcelona

Nu ai cum sa nu te indragostesti de Barcelona. Este orasul care are pentru fiecare cate ceva. Plaja cu nisip fin si constructii spectaculoase, inovative din punct de vedere arhitectural, muzee dintre cele mai diverse (de la cel dedicat lui Pablo Picasso, arta si istorie precolumbiana, pana la muzeul ciocolatei sau al parfumurilor), operele arhitecturale ale lui Gaudi, pentru care merita sa strabati orasul in lung si lat, un acvariu impresionant, unul dintre cele mai mai din Europa. Strazi pitoresti, precum La Rambla, pline de magazine cu suveniruri, mimi si terase unde poti savura o sangria intr-un pahar uirai in care plutesc felii de portocale. Hoteluri cochete, retaurante care te incanta si La Boqueria, o piata unde poti gusta toate ingredientele exotice despre care nici macar nu stiai ca exista.

Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania Imagine din Spania

Link Travelio

Teztour Membru Anat