Cauta sejur
Spa Club Bor

Spa Club Bor

Descriere hotel

Velingrad se afla in partea de vest a vaii Chepino, care leaga muntii Rila si Rodopi, la altitudinea de 740 metri. Legendele spun ca unde este astazi raul Chepinska a fost odata ocupat de un lac mare, unde Orfeu a fost nascut si si-a petrecut viata. O alta legenda spune ca acesta este locul unde a inceput minunata poveste a lui Spartacus. Avand in vedere natura frumoasa, clima blanda si placuta cu cele 80 de izvoare minerale, Velingrad a devenit cel mai mare si mai vizitat resort din Bulgaria.

Locatie

Spa Club Bor este cel mai mare complex balneo de patru stele din Velingrad, complet alimentat cu apa minerala.
Hotelul este situat intr-un parc de pini din central orasului. Construit intr-un stil arhitectural unic si antic, ofera atat metode traditionale cat si cele mai noi realizari in domeniul de asistenta medicala.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurant cu gradina de vara, taverna, Panorama bar restaurant, lobby bar, cafenea cu gradina de vara, sala de calculatoare, centru de afaceri, sala de conferinte.
Alte activitati de care va puteti bucura sunt turneele sportive bridge, sah si table, tenis de masa, polo, vanatoare, pescuit. Se organizeaza cursuri individuale sau grupuri de inot, dansuri nationale bulgare, gimnastica in apa.

Camere

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 140 camere de lux, studiouri si apartamente.
Toate camerele si apartamentele din hotel sunt dotate cu televizorare cu plasma, mini bar, internet, telefon in baie si camera.

Servicii balneologie si SPA

Zona de wellness cu piscina interioara, piscina in aer liber cu zona pentru copii (vara), jacuzzi.
Centru Spa cu doua camere pentru tratamente cosmetice, 5 camere de masaj, 4 camere cu baie-tuburi, baie Egipt, camera Ayurveda, baie turceasca, baie de aburi, sauna, camera de relaxare, solar.
Zona medicala cu camere de fizioterapie, neurologie, cardiologie si medicina interna, chirurgie, ginecologie, gastroenterologie, urologie si dermatologie, sala de kinetoterapie, sali de tratamente lesie, terapie cu lumina, ultrasunete, inhalatii si terapie cu apa.

Tabel preturiLocalizare


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat