SLOVENIA

Inafara faptului ca are tot ce au celelalte capitale moderne, Ljubljana reuseste sa mentina atmosfera relaxata a unui oras mic. Orasul pitoresc si vibrant este plin de surprize. Regiunea care il inconjoara cuprinde alte 25 de orase si este cunoscuta pentru ospitalitatea traditionala, natura diversificata, orasele frumoase, castelele sale, calitatea restaurantelor traditionale si bisericile din sate cu o mostenire culturala bogata.

Centrul Sloveniei este locul unde se intalnesc frumuseti naturale si valori culturale. Unele dintre ele sunt Mlastinile Ljubljana (o zona mlastinoasa bogata in turba, cunoscuta pentru locuitorii preistorici si pentru speciile rare de animale si plante care o populeaza in prezent), platoul muntos inalt Velika planina situat in Alpii Kamnik (cunoscut pentru centru de ski si pentru a fi cea mai veche asezare de ciobani producatori de lactate din Europa), pesterile interesante, peisajul carstic si padurile misterioase ale Polhov Gradec si dealurile Posavje pline de ferme pentru turisti.

Cu siguranta vei adora timpul petrecut in Slovenia. Gama larga de evenimente culturale diferite este marcata nu doar de traditie, cat si de noutate si creativitate. Padurile, raurile si lacurile, toate ofera posibilitati de petrecere a vacantei in aer liber. Puteti alege intre urcat pe munte, mers cu bicicleta, explorarea naturii, vanatoare, pescuit si, in timpul iernii, ski sau cross-country ski. Exista deasemenea si multe terenuri de golf bine intretinute si centre de cumparaturi.

Ljubljana si centrul Sloveniei sunt destinatia perfecta pentru o vacanta relaxata, discreta si luxoasa.

Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia Imagine din Slovenia

Link Travelio

Teztour Membru Anat