Senior Voyage2018 "Simte aerul sărat al Atlanticului" - PortugaliaPortugalia
“Simte aerul sarat al Atlanticului”
Lisabona – Sintra – Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei) – Fatima –Coimbra –Evora - Porto

De la 395 € /pers/sejur

(Prețul informativ afișat este de persoană în camera dublă).

DATE DE PLECARE PROGRAM 7 NOPȚI

2018: 05.04, 12.04, 19.04, 26.04, 03.05, 05.05, 08.05, 10.05, 12.05, 15.05, 17.05, 19.05, 22.05, 24.05, 26.05, 29.05, 31.05, 25.09, 29.09, 02.10, 06.10, 09.10, 13.10, 16.10, 20.10

PREȚUL INCLUDE:
•    Transport avion București – Lisabona – București
•    7 nopți cazare la hotel de 3*/3*+
•    Mic dejun și cina (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigură cina, în ziua plecării mic dejun), la cină se oferă
1 pahar de apă și 1 pahar de vin
•    Transfer aeroport – hotel - aeroport
•    Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfașurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.
•    ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Lisabona

PREȚUL NU INCLUDE:
•    Taxe de aeroport 125 euro/persoană
•    Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno
•    Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1-3 euro/ pers/zi)
•    Mesele de prânz
•    Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE
•    Avansul la înscriere (cu mai mult de o lună înainte de plecare) este de minim 100 €/persoană. Diferența de până la 50% din valoarea pachetului va fi achitată cu maxim până la două luni înainte de plecare. Ultima plată trebuie făcută cu maxim o lună înainte de data plecării.
•    Nu se acceptă partaj.
•    Nu se oferă doar serviciile la sol, doar pachetul integral de servicii.
•    Grupul minim pentru a se organiza excursiile opționale este de 20 persoane.
•    Excursiile opționale gratuite se organizează, în general, în prima sau în ultima zi, dupa preluarea de la aeroport sau de la hotel; dacă orarul de zbor nu permite, într-o altă zi din sejur.
•    Persoanele care nu au însoțitor cu vârsta peste 55 ani plătesc supliment 50 euro/sejur 7 nopți.
BONUS!
Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe acest supliment.

REDUCERI & SUPLIMENTE
•    Supliment cameră single:  270 euro/sejur (număr camere limitat).
•    Reducere a treia persoană/adult (în cameră cu doi adulți – cameră triplă): 20 euro (număr camere limitat).
•    Copil 0 - 1.99 ani: 125 euro (taxă aeroport).
•    Copil 2 – 11.99 ani nu beneficiază de reducere
•    Persoanele cu vârsta sub 55 ani care nu au însoțitor peste 55 ani plătesc supliment 50 euro/sejur 7 nopti.
•    Reducere 5% la achiziționarea a trei excursii opționale cumulat pentru cei care nu sunt posesori de Senior Voyage  Club Card

BONUSURI PENTRU POSESORII DE SENIOR VOYAGE CLUB CARD
•    ½ zi excursie opțională (Sintra și Cabo da Roca)
•    Reducere 10% la achiziționarea unui pachet de trei excursii opționale (reducerea se aplică doar la achiziționarea cumulată a celor trei excursii)
•    Posesorii cu vârsta sub 55 de ani nu achită suplimentul de 50 euro non-senior.

Senior Voyage iți propune Portugalia, destinația ideală având o climă blândă și un sezon turistic care durează tot anul.
Portugalia nu este, cu siguranță, pretențioasă. Cunoscuți că fiind rezervați, portughezii sunt, de fapt, oameni cordiali, înclinați spre independență și poligloți – deci cu atât mai multe motive pentru a-i cunoaște.

Atracții
    Lisabona
Oferă un tablou unic de atracții culturale, restaurante excelente și accesibile, străzi lăturalnice ireale și aerul sărat al Atlanticului – vei avea sentimentul limpede că te afli pe marginea Europei. Inima comercială a Lisabonei se întinde între doua piețe, Praca Doom Petro IV, mult mai cunoscută ca Rossio, și încântătoarea Praca do Comercio, care are deschidere la râu. Lisabona este considerat orașul celor șapte coline, însă monumentul de pe vârful cel mai vizibil este fără nicio îndoială Castelo Sao Jorge. Principalele districte de interes pentru vizitatori sunt centrul Baixei, Chiado, Bairro Alto și Alfama. Către vest se întinde Belem-ul, un loc care nu trebuie ratat.

    Porto
Al doilea oraș că mărime al Portugaliei, cu mai mult de un milion de locuitori, Porto se mândrește cu câteva atracții importante aflate pe malul râului. Structura urbană densă  a orașului  și  țesută încă  de  pe vremea fenicienilor și romanilor când Porto era cunoscut drept Cale (cuvântul grecesc pentru „frumos”), adăugandu-se la el, mai târziu, Portus (port) pentru a deveni Portus-Cale – de aici originea numelui național.

    Cabo da Roca
Zona de coastă favorită a Portugaliei, Costa de Estoril, îmbrățișează cel mai vestic punct al Europei Continentale, Cabo da Roca (Capul Roca). Farul din Cabo, din 1846, emite o rază de lumină vizibilă de la 42 km de pe mare. Capul Roca este punctul cel mai vestic al Europei și cel mai aproape de Americi.  Priveliștile de 360 de grade sunt fantastice, iar o cruce de pe un versant al stâncii marchează punctul cel mai vestic.

    Evora
Unul din orașele care nu trebuie ratate este Evora. Acesta este înconjurat de ziduri masive și încununat de o catedrală care domină casele aflate pe terase neregulate. Labirintul de străzi pavate pare să nu aibă niciun ritm sau motiv. După fiecare colț se pare că este un conac, o biserică sau o structură excepțională. Multe clădiri datează din perioada de prosperitate din timpul Renașterii.

Excursii gratuite:
    Lisabona panoramic
Vizita panoramică a unuia dintre cele mai vechi orașe din lume. Este plasat pe coasta de vest, la Oceanul Atlantic, unde râul Tejo, se varsă în ocean. Inima orașului este „Baixa” sau "Orașul de Jos", zonă unde se află Castelul Sao Jorge și Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orașului este Alfama, aproape de râul Tejo.

    Sintra și Cabo da Roca
Această excursie va începe cu vizita Orașului Cabo de la Roca.O cruce de pe un versant al stâncii marchează punctual cel mai vestic. Aici un mic birou de turism eliberează certificate care atestă că ai atins cel mai vestic punct al Europei. Sintra, un oraș frumos aflat la poalele munților cu același nume (munții sunt parte a Parcului Natural Sintra-Cascais), se întinde de-a lungul unui drum care se încolăcește în sus pe deal. Atracția cea mai mare din Sintra este Palacio Nacional de Sintra, ale cărui coșuri albe și dominante se ridică inconfundabile deasupra centrului orașului. Tot orașul este clasificat ca fiind unul dintre locurile care aparțin Patrimoniului Universal UNESCO.
Această excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.


Nu ratați excursiile opționale:
    Coimbra
Coimbra este un oraș cu o arhitectură magnifica, fresca a perioadelor istorice care au marcat orașul. Aici se poate vizita: Universitatea din Coimbra, vestita bibliotecă veche, Gradina Botanica, Muzeul National, Vechea Catedrală, Cartierul Medieval, Sf. Lucia a lui Iisus Memorial,  Parcul Manuel Braga și Parcul Verde de Mondego, Parcul Central de pe râul Mondego.

    Fatima
Fatima, sanctuarul cel mai important al Portugaliei, acționează ca un punct de atracție pentru patru milioane de pelerini anual. Cu toate că Fatima este greu de recomandat cuiva care nu este un credincios frecvent – orașul este puțin mai mult decat un adăpost pentru pelerini - el este fascinant și trebuie vizitat.
Bazilica în stil neoclasic poate primi 300.000 de oameni. Se spune că în Fatima, în 1917, trei copii care pășteau oi au fost martorii unei apariții ale Fecioarei Maria.

    Porto
Nu degeaba, istoria ar aminti cu drag că Porto este locul care a împrumutat numele său vinului dulce de Porto. Este al doilea mare oraș din Portugalia și capitala regiunii de nord-est. De asemenea, a fost denumit "Coasta Verde" din cauza vegetației sale luxuriante și a culturilor de struguri.

    Lisabona
Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, un oraș cu foarte multe atracții, atât de natură culturală și artistică, dar și pentru petrecerea timpului liber, de care vă puteți bucura pe parcursul unui tur.
Cei care doresc să descopere secretele acestui loc pot vizita: Castelul Sao
Jorge, Piața Comercio sau Marques de Pombal, catedrala Santa Maria Maggiore, mănăstirea Jeronimos (în interior este mormântul lui Vasco da Gama).

    Evora
Evora  este unul dintre cele mai rafinate și mai încântătoare orașe ale Portugaliei. Este un adevarat muzeu în aer liber cu un numar mare de monumente conservate și clădiri de interes public, ce au facut ca UNESCO să protejeze localitatea, încadrând-o în Patrimoniul Cultural Mondial.
Hotel Cristal Praia / Cristal Viera Praia 3*+ (similar 3*+*)  
    Localizare
Acest complex se află foarte aproape de plajă, situat între Praia da Vieira și cea de-a doua mare întindere a pinului din Europa, Pine Forest Leiria. Hotelul Cristal Praia este situat în apropierea orașelor Fatima, Leiria și Marinha Grande, unde se găsesc plaje încântătoare, mănăstiri medievale și castele. Cele mai populare puncte de atracție din zonă sunt reprezentate de: Monte Real Hot Springs (14,7 km), Dr. Magalhães Pessoa Stadium (29,4 km) și Leiria Castle (29,8 km). Complexul este format din 2 hoteluri: Cristal Praia Resort și Cristal Viera Praya

    Facilitati hotel
Hotelul Cristal Praia Resort & Spa este o unitate de cazare magnifică. Oaspeții pot avea parte de o multitudine de facilități și dotări precum un restaurant, două baruri, Bar & Coffee Shop, două săli de conferinţă şi petreceri (capacitate de peste 120 persoane), recepţie deschisă nonstop, room service, piscină interioară, piscină în aer liber (deschisă în sezon), spa și centru wellness, aer condiţionat, seif, lift. Hotelul dispune de asemenea și de internet wireless disponibil în întregul hotel, parcare și facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

    Facilitati camere
Complexul este alcătuit din 86 camere, dintre care 21 de camere standard și 65 de vile, care sunt o replica a caselor pescărești ancestrale, acesta este considerat de mulți un reper de ospitalitate în Portugalia. Unitățile de cazare sunt spațioase, elegante și confortabile, dotate cu baie ptivată cu cadă/ duș, uscător de păr, o terasă sau balcon, aer condiționat, TV prin satelit, telefon cu linie exterioară directă, seif (contra cost), încuietori electronice, mini bar, internet Wi-Fi.
Hotel Cristal Marinha 3*+ (similar)  
    Localizare
Hotelul Cristal Marinha este situat în centrul orașului Marinha Grande, la doar 16 km de Praia da Vieira (aprox. 10 minute de mers cu masina). Complexul se afla în apropierea orașelor Fatima, Leiria și Praia da Vieira, unde se găsesc plaje încântătoare, mănăstiri medievale și castele. Muzeul de sticlă din Marinha Grande se află la cca. 25 de minute de mers pe jos de la hotel. Cele mai populare puncte de atracție din zonă sunt reprezentate de: Dr. Magalhães Pessoa Stadium (9,6 km), Leiria Castle (10 km), Monte Real Hot Springs (17,7 km), Batalha Monastery (17,9 km), Pataias Train Station (19,1 km).

    Facilitati hotel
Hotelul Cristal Marinha pune la dispoziția oaspeților un restaurant de tip bufet ("O Vitral"), care dă posibilitatea oaspeților să savureze preparate  delicioase din bucătăria portugheză și internațională, zonă de lobby bar ("Pines Bar"), cameră de jocuri, internet Wi-Fi gratuit în tot hotelul, cameră de bagaje, recepție deschisă nonstop, aer condiționat, camere izolate fonic, seif, lift, failități pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv (portugheză, engleză standard, spaniola, franceză).

    Facilitati camere
Complexul este alcătuit din 86 camere, dintre care 21 de camere standard și 65 de vile, care sunt o replică a caselor pescărești ancestrale; acesta este considerat de mulți un reper de ospitalitate în Portugalia. Unitățile de cazare sunt spațioase, elegante și confortabile, dotate cu baie privată cu cadă/duș, uscător de păr, o terasă sau balcon, aer condiționat, TV prin satelit, telefon, seif (contra cost), mini bar, internet Wi-Fi.

Date de plecare – 7 nopti

Loc in DBL

12.04, 19.04, 13.10, 20.10

395 €

25.09, 29.09, 02.10, 09.10, 13.10, 16.10

425 €

05.04 - nu include masa festivă de Paște

445 €

26.04, 03.05, 05.05, 08.05, 10.05, 12.05, 15.05, 17.05, 19.05, 22.05, 24.05, 26.05, 29.05, 31.05

435 € Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat