Cauta sejur
Pietra Rara

Pietra Rara - Mic Dejun

Locatie

Amplasata în centrul istoric dinl Pietramurata, cufundata în Valle dei Laghi, Pietra Rara Room & Breakfast & Bike este o clădire renovată din secolul 18. Acesta oferă închiriere de biciclete gratuit și Wi-Fi gratuit în zonele publice.
Parcarea publică gratuită este disponibilă în apropiere, iar proprietatea este la 10 minute de mers de la Dro. Personalul poate recomanda cele mai bune atracții ale zonei și de a organiza excursii, împreună cu asociațiile turistice locale. Cea mai apropiată stație de autobuz este la 100 de metri distanță și Trento este la 20 minute de mers cu mașina.


Facilitati hotel

Pentru a va asigura libertate, sunt la dispozitia dumneavoastra gratuit biciclete (MTB și biciclete de oras).
Și, în timp ce adulții se relaxeaza, copiii se pot distra in locuri special concepute pentru ei.

Camere

Camerele sunt mobilate, unele dintre ele echipate cu o bucătărie și intrare separată la terasa, cu vedere la centrul istoric, toate cu baie proprie, TV prin satelit, seif, ceainic cu ceai și 24/ore acces Wi-Fi. Mic dejun bogat în verandă panoramică și multe spații de relaxare. Apartamentele includ o chicinetă.

Facilitati

WI-FI
TV prin satelit
uscător de păr
seif
ceainic
cuptor

Informatii Despre Zona

Din avion, direct pe partiile de ski? Acest lucru este posibil în regiunea Trentino. Serviciul de transfer va va prelua de la aeroporturile din nordul Italiei şi va va transporta in statiunile de ski de top din Italia, (si unele dintre cele mai populare locuri de ski în Alpi): Val di Fiemme, Val di Fassa, Val di Sole şi platoul Folgaria.

Doar la o aruncătură de băţ de aici sunt cele două mari statiuni de ski din Dolomiti: Superski Dolomiti şi Skirama Dolomiti Adamello.

Sellaronda reprezinta circuitul de ski din jurul masivului Sella ce apartine Muntilor Dolomiti.Ca o largă autostradă de culoare albă, Sellaronda leaga diferite statiuni de ski şi văi. Veţi avea nevoie de o zi întreagă pentru a parcurge cei 40 km (cat are circuitul).
Tretino cuprinde si statiunile: Madonna di Campiglio, Monte Bondone, Folgaria, Lavarone-Luserna şi Val di Sole.

Tabel preturi

Reduceri

Copiii intre 7-12 ani au 30% reducere
Copiii pana in 2 ani au 100% reducere

Plati suplimentare

Copiii intre 3-6 ani au 50% reducere


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat