GRECIA

Grecia este una dintre destinatiile de vacanta cele mai populare. O vacanta in Grecia este un vis implinit pentru multe persoane, dupa cum arata numeroase sondaje din diferite tari.

Grecia si Insulele Grecesti sunt cunoscute in toata lumea pentru plajele insorite, apa limpede precum cristalul, locurile istorice, evenimentele culturale si satele pitoresti. Turismul in Grecia a inflorit in ultimele zeci de ani, dar intr-un timp atat de scurt, a reusit sa isi dezvolte facilitatile necesare pentru a le oferi turistilor o vacanta comfortabila si placuta in Grecia. Dispune de toate tipurile de cazare, de la vile, hoteluri luxoase pana la locuri pentru camping. Grecia este destinatia perfecta fie ca va doriti un sejur luxos sau o vacanta ieftina.

Insulele Grecesti sunt vizitate de milioane de turisti tot timpul anului. Perioada de varf incepe in luna mai si se termina in septembrie, datorita zilelor insorite menite sa va faca vacanta chiar mai speciala. Ploua foarte rar vara, desi in unele statiuni grecesti bat vanturi mai puternice. Dar cu siguranta fiecare statiune din Grecia va va incanta cu arhitectura sa speciala, gastronomia delicioasa, castelele impresionante si viata de noapte animata.

REGIUNI
Kos
Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia Imagine din Grecia

Link Travelio

Teztour Membru Anat