EGIPT

Sejurul in Egipt
Aceasta tara veche, cu traditii culturale bogate si infrastructura turistica bine dezvoltata, atrage turistii din toata lumea.
In Egipt puteti calatori anul intreg, dar cele mai solicitate sunt Revelionul si vacantele de Craciun. Vacanta in Egipt este deosebita: Hurghada, popularul Sharm el Sheikh, El Gouna, denumita Venetia egipteana, sanatoriul climateric Safaga, Makadi Bay, statiunea prefertata a daiverilor - Dahab, Taba.
Egiptul a fost si ramane tara pentru un sejur la malul marii accesibil multor turisti. Pe malul Marii Rosii vin surferii si daiverii: unii incearca sa prinda valul, altii se scufunda sub apa sa admire coralii.
O clima blanda, marea calda, plajele largi cu nisip, hotelurile ce ofera servicii de calitate, excursii interesante, toate acestea vor face sejurul Dvs de neuitat si veti dori din nou sa reveniti in aceste locuri.

Hotelurile Egiptului
Pentru sejurul Dvs va sta la dispozitie o larga gama de hoteluri: de la 5* -confortabile, pana la cele nepretentioase de 2*
Va puteti orienta catre hoteluri VIP, de 5* din Sharm el Sheikh (The Ritz Carlton 5*), Hurghada (Hurgada Marriott Beach Resort 5*), El Gouna (Sheraton Miramar Resort 5*) sau Soma Bay (Sheraton Soma Bay Resort 5*).
In statiunea Safaga sunt in general hoteluri de 3-4*. Asadar in hotelul Shams Safaga 4*, de regula, se cazeaza surferii, dar si familiile pot fi intalnite foarte des; pentru copii lucreaza mini-clubul si exista teren de joaca. Cel mai important este ca hotelul Sham lucreaza dupa sistemul All Inclusive.
Tinerii intersati de scufundari, snorkeling (inotul cu masca si tub) si surfing- pot alege Dahab, iar in hotelul Ganet Sinai Resort 2*+, camerele sunt organizate dupa principiul "nimic in plus", iar deservirea este pentru cei mai putin pretentiosi.

Excursiile in Egipt
Iubitorii de excursii vor fi vrajiti de frumusetile lumii subacvatice ale Marii Rosii, de recifele coraliere, de pescuit si de scufundari facute chiar si cu submarinul.
Iubitorii sporturilor extreme si ai exoticului oriental vor aprecia neaparat Jeep Safari , cina cu beduinii si show-ul "1000 si una de nopti".
In timpul sejurului in Egipt puteti vizita Muntele lui Moisei, Manastirea Sfintei Ecaterina, singurul parc coralier din lume ocrotit, Ras-Mohammed, precum si canionul colorat.

Vremea in Egipt
Vremea frumoasa in Egipt nu este o problema. Clima este calda si uscata. Zilele cu soare sunt mai multe decat oriunde in alta parte a globului.
Vara, temperatura aerului, in Cairo, variaza intre 35-40 grade Celsius, iar iarna, intre 15-20 grade.

Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt Imagine din Egipt

Link Travelio

Teztour Membru Anat