DUBAI

Plin de farmec, atragator, exagerat, supraexpus si poate uneori perceput ca fiind superficial - Dubaiul traieste pentru a atrage atentia. Orasul raspunde celor mai indraznete visuri, tratandu-si fiecare vizitator ca pe un adevarat VIP.

La prima vedere Dubaiul pare un oras foarte usor de definit. Metropola care se dezvolta cel mai rapid din lume este renumita pentru centrele sale comerciale, soarele care straluceste tot timpul anului si ambitioasele proiecte arhitectonice. Din exterior, Dubaiul lasa impresia ca a ales sa mizeze mai degraba pe stil decat pe substanta. Cu toate acestea, daca vei cauta in profunzime, dincolo de multiculturalismul si inovatiile tipice secolului al XXI-lea vei descoperi filonul traditiilor stravechi.

Cu nenumaratele sale mall-uri, sclipitoarele hoteluri de 5 stele plus, un numar impresionant de optiuni in ceea ce priveste servirea mesei si desigur numeroase cluburi si baruri de tot soiul... in Dubai totul pare atat de simplu...

Vorbim doar despre orasul care a inventat efectiv ideea de Festival al Shoppingului (Dubai Shopping Festival sau DSF prescurtat), premiza de baza de la care a pornit in atragerea calatorilor din lumea intreaga sa vina in Dubai si sa-si satisfaca chiar si cele mai sofisticate dintre dorinte.

Definit de cultura araba, scaldat de soare tot timpul anului si vestit pentru nenumaratele si excentricele sale restaurante, cluburi si centre comerciale de top, Dubaiul este unul dintre cele mai animate orase din lume - astfel ca o calatorie aici poate fi oricum, dar nu plictisitoare.

Cu cat vei sta mai mult aici, cu atat vei ajunte sa iti dai seama ca, de fapt, Dubaiul este imposibil de definit. Ajungi sa indragesti oricare dintre imaginile sale - cea ostentativa sau cea plina de cultura - acesta va ramane in memoria ta ca un fascinant experiment si fara indoiala iti vei reaminti ca acest mic oras-stat ramane unic in lume.

Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai Imagine din Dubai

Link Travelio

Teztour Membru Anat