Degustare de Vin Varna 'Di Wine' Restaurant & Wine CellarDi Wine "Restaurant & Wine Cellar în colaborare cu Muzeul de Istorie Varna le oferă turiştilor o experienţă unică în degustarea de băuturi şi preparate culinare.

O echipă de oenologi renumiţi organizează degustări de vin şi de produse eco din Bulgaria, certificate la înalte standarde europene.

Prezentările se ţin în limba engleză.

Degustarea durează între 60 şi 120 de minute, iar în cadrul ei veţi afla răspunsurile la întrebări pe care nu am avut curajul să le adresăm atunci când ne-am aflat într-un restaurant de calitate.  

La degustare veţi avea ocazia să încercaţi 5 soiuri de vin şi ingrediente de bază din gastronomia contemporană, servite pe un platou individual.

Ţelul este să încercaţi toate ingredientele separat şi în combinaţie cu diferite soiuri de vin, urmând să concluzionaţi care ingredient merge cu un anumit vin.

Prezentarea va fi ţinută de expertul oenolog Borislav Tsankov care are 15 ani de experienţă în domeniu şi este posesorul Diplomei în Oenologie, obţinută la Universitatea California Davis.

Strada "Shkorpil" a luat fiinţă în anul 1890 după demolarea vechilor cazărmi turceşti.

Prima oară s-a numit "Maria Louisa", în 1893, iar după moartea lui Herman Škorpil numele străzii s-a schimbat în "Herman Škorpil", prin decretul consiliului municipal din 17 iulie 1923.

Strada din Varna îşi păstrează farmecul şi atmosfera de odinioară şi poartă trecătorii spre vechiul oraş liniştit. Pe colţul dintre străzile Herman Škorpil şi Antim 1 întâlnim o frumoasă casă construită pe două etaje, cu o cupolă, construcţie ce datează din anul 1899. Clădirea a fost realizată de Radi Rusev, farmacist, iar proiectul a fost gândit de arhitectul bulgar Lazarov, student la Ecole spéciale d`Аrchitecture din Paris, ucenic al ducelui Battenberg. Aici, Radi Rusev a fondat prima farmacie privată bazată pe produse naturiste.

Azi, clădirea continuă să impresioneze prin arhitectura deosebită, păstrând spiritul vremii.

Scopul principal al restaurantului "Di Wine Restaurant & Wine Cellar`s" este să vă ofere emoţia şi bucuria pe care le simţim atunci când întâlnim prieteni vechi.

Responsabile pentru menţinerea bunei dispoziţii vor fi atmosfera, selecţia de vinuri rafinate şi preparatele delicioase.

*grup minim 25 persoane Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat