BULGARIA

Bulgaria este amplasată la o răscruce foarte importantă între Europa şi Asia. Teritoriu său este populat încă din timpurile antice. Toate popoarele care au locuit pe acest pământ – traci, bulgari, slavi – au lăsat urme în cultura mondială. În sutele de morminte, tracii şi strămoşii lor au lăsat urme ale unei culturi materiale şi spirituale unică.

În toată lumea sunt celebre Necropola de la Varna, datând de 4 000 de ani î.e.n. care a păstrat cel mai vechi aur prelucrat din lume, mormintele şi sanctuarele tracice din Kazanlâc, Sveştari, Starosel, Alexandrovo, precum şi comorile tracice vestite în toată lumea. De asemenea, sunt extreme de impresionante şi de numeroase monumentele greceşti, romane şi bizantine din Antichitate şi din Evul Mediu timpuriu.

REGIUNI
Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria Imagine din Bulgaria

Link Travelio

Teztour Membru Anat