AUSTRIA

Austria este una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice ale Europei, traversata de la vest la est de crestele spectaculoase ale Muntilor Alpi. Una dintre destinatiile preferate de iubitorii sporturilor de iarna si drumetii, statiunile sale montane sunt animate tot timpul anului.
Astazi este una dintre cele mai dezvoltate destinatii turistice ale Europei, beneficiind de o infrastructura foarte bine dezvoltata si de un domeniu schiabil amenajat la cele mai inalte standarde.

Pentru cei dintre dumneavoastra care isi fac planuri pentru vacanta de iarna pot alege dintre numeroasele variante pentru regiunile Tirol si Salzburg. Pentru iubitorii turismului cultural recomandam un sejur in Viena sau in preajma orasului – unde vor avea posibilitatea sa calatoreasca in timp plimbandu-se printre case ce dateaza din secolele VIII – IX, sa viziteze Padurea Vieneza si pesterile subterane.

Cunoscuta pentru curatenie, civilizatie, obiectivele turistice de o mare importanta culturala si istorica, capitala este locul ideal de petrecere a sarbatorilor de iarna. Atmosfera calda si celebrele targuri de Craciun, unde turistii savureaza din plin specialitatile culinare vieneze, fac din capitala Austriei una dintre destinatiile preferate de turisti in aceasta perioada.

Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria Imagine din Austria

Link Travelio

Teztour Membru Anat