Cauta sejur
Armira Hotel & Spa

Armira Hotel & Spa - Demipensiune

Locatie

Complexul Armira Hotel & Spa este numit după vechea casă de vacanţă romană construită în timpul domniei împaratului Adrian (117-138 AD), în apropierea oraşului Ivaylovgrad.
Ornamentaţiile generoase cu mozaic şi figurile de marmură din trecut au fost reînviate în toată splendoarea în modernul Complex Hotelier Armira, completate prin spiritul său fermecător.
Complexul este situat la aproximativ 12 km de Stara Zagora, în Starozagorski Mineralni Bani Resort, care este o staţiune balneoterapeutică modernă, oferind un peisaj unic şi apă minerală cu proprietăţi de vindecare. Aceasta are un efect favorabil asupra oaselor şi articulaţiilor umane, asupra sistemului nervos periferic şi mai mult de atât, contribuie la un tonus ridicat, care te face să îţi doreşti să revii.

Facilitati hotel

Restaurantul – 80 de locuri
Ofera oaspeţilor cele mai bune preparate din bucătăria bulgară şi europeană, specialităţi picante şi exotice ale maeştrilor bucătari. Bucătaria şi gustul rafinat este motivul pentru care adesea întregul Complex este vizitat de multi cunoscători culinari din Bulgaria şi din străinătate.

Gradina de vară – 100 de locuri
Aceasta reprezintă modul suprem de a combina liniştea, vederea splendidă a naturii înconjurătoare şi serviciile de primă clasă ale restaurantului. De aici, natura calmă şi aerul încantator vă vor umple de recreere şi veţi cădea într-o dulce uitare, în timp ce personalul nostru vă va înconjura cu grijă şi atenţie.
Lobby Bar – este întotdeauna disponibil pentru toţi oaspeţii noştrii. Aici vă puteţi bucura de celebrele noastre cocktail-uri sau pur şi simplu puteti savura o băutura în drumul vostru.
Piscina de 25 de metri cu Jacuzzi este deschisă pe tot parcursul anului. Indiferent de vreme, această facilitate este disponibilă pentru oaspeţii noştri care doresc relaxare. Echipa noastră este instruită pentru a vă oferi cele mai bune condiţii pentru a vă bucura de activităţile acvatice.
Există un Jacuzzi modern, construit în interiorul piscinei care oferă o relaxare privată pentru cupluri sau pentru un grup de persoane. Indiferent dacă sunteţi pe cont propriu sau împreuna cu prietenii, aici este loc pentru toată lumea.
Programul de lucru: 09:00 – 21:00.
Baia Romană
Este o combinaţie între tehnologia modernă şi clasicele tradiţii folosite în terapia de vindecare cu apă. Aceste metode de vindecare au fost folosite pentru a menţine într-o bună formă mintea şi starea fizică a multor generaţii ale nobilimii romane de-a lungul veacurilor. Cele mai multe dintre procedurile convenţionale şi moderne care exploatează beneficiile SPA-ului sunt tipice Băilor Romane. Cu toate acestea, noi suntem singurii care oferă cele mai multe dintre aceste proceduri şi, desigur, acestea sunt marca companiei noastre.
Sauna
Aceasta este proiectată ţinânt cont de standardele tradiţionale şi moderne în acelaşi timp. Indiferent dacă sunteţi o persoană care munceşte mult şi are parte de mult stres în rutina zilnică, sau o persoană care beneficiază de mult timp liber şi doreşte să îşi satisfacă mofturile, ori sunteţi doar o persoană sportivă, sauna este ceva ce nu ar trebui să rataţi dacă doriţi să aveţi cele mai reuşite vacante.
Nu există o altă cale prin care vă puteţi simţi mai bine decât încercând sauna noastră.
Camera Ayurveda pentru terapii de relaxare – este cealaltă jumatate a capodoperei noastre numita Centrul SPA Armira. Adesea oaspeţii noştrii nu au încercat multe dintre procedurile de relaxare inventate de omenire şi acest lucru este asa deoarece ei nu au mai fost aici înainte.
Ayurveda este un sistem inventat pentru a menţine sănătatea dumneavoastră în stare perfectă şi oferă cele mai cuprinzătoare metode de masaj inventate de-a lungul secolelor. Metoda Ayurveda provine din India antică şi traducerea sa din sanscrită înseamnă “ştiinţa vietii”.
Procedurile noastre sunt adaptate atât la vechile tradiţii cât şi la stilul de viată modern.
Nicăieri în altă parte nu puteţi experimenta o astfel de încantare pentru simţurile şi spiritul dumneavoastră.
Sala de masaj clasic – este un atribut functional al centrului SPA. Pentru toţi cei care îndrăgesc procedurile tradiţionale, echipa noastră de experţi va avea grijă de tonusul şi forma lor fizică.
Teren de tenis şi mini-teren de fotbal
Complexul oferă un teren de tenis unde puteţi face sport pentru o tonifiere a tuturor muşchilor corpului.
Suprafaţa de joc şi aspectul acestuia îndeplinesc toate standardele la nivel mondial pentru acest sport aristocratic.
Centrul de fitness
Este proiectat de profesionişti pentru a satisface cererea profesioniştilor. Dacă sunteţi pasionaţi de fitness, vă veţi bucura de gama noastră completă de echipamente de fitness realizate de producători de renume. Un instructor de fitness şi body-building va avea grijă de pregatirea dumneavoastră optimă.
Indiferent dacă sunteţi un sportiv profesionist, un amator sau doar o persoană dispusă să scape de presiunea şi stresul acumulat, suntem siguri că veţi fi complet multumiţi de aceste facilităţi.
Zona de animaţie pentru copii atât în interior cât şi în exterior, dotată cu echipamente dintre cele mai diverse, pregatita sa îi binedispună pe micuţii dumneavoastră.
Avem de asemenea o echipă medicală completă gata să vă consulte cu privire la orice problemă v-ar putea interesa. Programul centrului a fost conceput pentru a satisface cele mai dificile cerinţe de terapie anti-stres.
Şi, în sfârşit, linistea fermecătoare, aerul curat şi frumuseţea mediului înconjurător fac şederea în Armira o experienţă de neuitat. Şi totuşi, dacă doriţi să obţineţi o idee reală a ceea ce reprezintă Armira, ar trebui doar să-l încercaţi.
Complexul Armira oferă tot ce aveţi nevoie pentru a organiza întâlniri de afaceri, convenţii, simpozioane, seminarii sau conferinţe. Liniştea şi aerul curat din jur, împreună cu numeroasele opţiuni de relaxare, pot reprezenta factori-cheie pentru realizarea unei comunicări eficiente între oamenii de afaceri participanţi şi contribuie cu siguranţă la atingerea unor rezultate finale mai bune.
Clubul de afaceri – 30 de locuri
Sala Armira – 80 de locuri
Servicii hoteliere
- Transport prevăzut pentru grupuri
- Săli de conferinţe
- Închirieri de echipamente multi-media pentru Săli de conferinţe
- Catering
- Zona de parcare gratuita
- Seiful hotelului pentru obiecte de valoare
- Conexiune la internet în sălile de conferinţe
- Sisteme de alarmă de securitate şi incendiu, spălătorie
- Room service
- POS-terminale pentru deţinătorii de carduri de credite
- Magazin de suveniruri şi produse cosmetice

Structura camere

Armira Hotel & Spa Complex oferă oaspetilor sai cazare in urmatoarele tipuri de camere:
- 18 Camere duble (cu terasă)
- 5 Camere duble (fară terasă)
- 4 Apartamente Studio
- 3 Apartamente Standard
- 20 de Apartamente de lux
- 5 Vile de lux (cu două etaje)
Camerele : TV, mini-bar, telefon, uscător de păr, baie, saltea suplimentară pentru copiii sub 12 ani.
Apartamentele standard: cameră, dormitor, terasă, AC, TV, mini-bar, telefon, uscător de păr, baie, saltea suplimentară pentru încă 2 adulţi.
Apartamentele de lux: cameră, dormitor, terasă, AC, TV, mini-bar, telefon, uscător de păr, baie, saltea suplimentară pentru incă 2 adulţi.
Vilele:
Parter: cameră de oaspeţi cu şemineu (în două vile), baie, saltea suplimentară pentru înca un adult sau 2 copii.
Etaj: dormitor, baie cu o cadă, TV, mini-bar, telefon, uscător de păr, AC. terasă cu o vedere panoramică.

Servicii balneologie si SPA

Centru medical şi Wellness
Este o staţiune cu peisaje uimitoare şi izvoare minerale ale căror terapie are o influenţă benefică asupra sistemului muscular şi scheletic, asupra sistemului nervos periferic; ridică vitalitatea şi creează o armonie perfectă a trupului şi spiritului.
I. Factori naturali:
1. Clima
2. Apa minerală – principalul factor curativ al staţiunii de apă minerală izvorăşte de la 1600 m adâncime, cu o temperatură de aproximativ 40 grade C. Formula de clasificare a apei minerale este:IV-44, aceasta fiind şi foarte slab mineralizată: 498 mg.
3. Peloidoterapia
3.1. Noroi curativ filtrat (din lacurile minerale)
Noroiul se distinge prin textura fină, plasticitate mare, alcalinitate şi miros de hidrogen sulfurat. Culoarea este gri-negru. În compoziţia sa se distinge hidrogen sulfurat Magneziu – 0.15g de calciu – 0.03g – 1.7g clorura de sodiu – 0.98g, sulfat de – 0.2g.
3.2. Noroi turbă – minerală (de la Banya, Karlovo).
Turba uscată de Banya este formată din apă minerală, compuşi anorganici, organici, estrogen–activ şi mai ales rastutekbi. Are o culoare maro închis, consistenţă grasă la atingere şi un miros slab de hidrogen sulfurat. Are o aciditate neutră sau scazută (pH = 1.5 -2).

II. Certificate, Premii :
Certificat categoria 3
Certificat de membru BUBSPA
Silver Rose în turism pentru 2008 de la “Authentic Bulgaria”

III. Personal sanitar
Armira SPA Hotel este înregistrat ca şi afiliat CENTRULUI MEDICAL “Pavel Banya” înregistrat sub nr. 2424232003, în esentă ereditară medicilor de familie Gechev.
Manager MTS “Pavel Banya” Dr. Yuri Gechev, cod : 2500000695-vertebrolog.
Echipa de reabilitare care lucrează in hotel “Armira” este formata din:
1. Trei medici specialişti în “Medicină Fizică şi Reabilitare” , care vorbesc fluent limba rusă, engleză şi franceză.
1.1. Dr. Yuri Gechov - absolvent al Universităţii de Medicină Stara Zagora, diplomă universitară / MSc / “Management Economic”, “Management în Sanatate”, “Fizioterapie, Recreere şi Reabilitare”, “Otonevrrology”, “Doppler” şi “stenoza carotidiană”. Este autor a numeroase publicaţii ştiinţifice în ţară şi în străinătate. Autor al cărţii “Bazele vertebrologiei generale” ediţia de Ştiinţă, tratet care a fost nominalizat în acelaşi an ca fiind “Cartea medicală a anului 2002” şi a primit diploma de “Contribuţie în literatura medicală”
1.2. Dr. Doika Mihova
1.3. Dr. Gergana Gecheva
2. Un fizioterapeut
3. Patru terapeuţi
4. Două asistente medicale
5. Trei asistenţi
În complex există posibilitatea consultării cu medici de alte specialităţi: dermatologie, ginecologie, cardiologie, urologie, neurologie, ortopedie şi altele.

IV. Caracteristici
Munca de vindecare în hotelul “Armira” datează de opt ani, de la deschiderea sa.
În complexul nostru se aplică cele mai recente tendinţe în medicina de reabilitare. De asemenea am dezvoltat o serie de metode inovatoare de restaurare şi auto-vindecare.
Centrul are o serie de specialişti cu experienţă în recuperarea pacienţilor care au tulburări ale sistemului nervos central sau periferic.
Nu acceptăm pacienţi care au: leziuni vasculare ale creierului, statut post accident vascular cerebral, epilepsie, tuberculoză, anemie, ciroză, diabet sever, sângerări mari, boli cardiovasculare, tumori de toate tipurile, severe boli pulmonare, astm, emfizem, boli venerice şi de piele. Nu acceptăm copii sub 14 ani.

V. Tratamente
1. Proceduri electroterapeutice – Galvanic – dc Pulse-placarea cu curenţi de joasă frecvenţă, cu ultrasunete fonoforeza – Pulse camp magnetic
2. Procedurile Kinesitherapeutical
a) un masaj medical manual;
b) gimnastică pentru remediere (URG), activ şi pasiv; individual LFK; grup URG;
c) chiropractica – terapie manuala;
d) Underwater – în grup sau individual LFK într-un bazin cu apă minerală.
3. Tratamente termice, săruri de tratament termic, peloids, comprese cu leşie şi altele.
O procedură unică ce se aplică doar în complexul nostru este o combinaţie de bandă UV/sau UVB îngustă, combinat cu comprese cu soluţie de apă-sare.Acesta a fost desemnat ca fiind procedeul cu un efect “magic”, mai ales în boala degenerativă a articulaţiilor.
4. Tratamente Spa şi balneoterapie. Băi minerale, hydro-masaj.
5. Reflexoterapia – terapia cu laser, acupunctura, presopunctura.
6. O procedură unică – tratament estensiv Underwater


VI. Durata curei de tratament
Pachetele de tratament ale Hotelului Armira SPA au o lungime de la 5,7,10 până la 14 zile. Procedurile de tratament sunt oferite după consultarea medicală a unui specialist în “Medicină fizică şi reabilitare”. Pentru analiză sunt necesare o serie de documentaţii care vă vor fi cerute.
Pacienţii au dreptul la un al doilea consult medical în timpul tratamentului.
Prescrise de către un fizician, pachetul medical include o serie de proceduri zilnice printre care: terapia cu lumină, electroforeza, ultrasunete, fonoforeza; gimnastică medicală, de grup sau exerciţii individuale; gimnastică subacvatică, masaje terapeutice; termoterapie; pachete individuale cu leşie, peloidoterapiya; proceduri Balneo în cameră speciala de tratament; Wellness: saună finlandeză, baie de aburi, saună cu infraroşu.

Tabel preturi

Tariful include

Cazare in regim mic-dejun/demipensiune, acces la piscina interioara cu apa minerala calda, Jacuzzi, zona termala, saune, baie cu aburi, aria de relaxare, centrul fitness, loc de joaca pentru copii, parcare privata, internet Wi-Fi.
Plati suplimentare

Al 3-lea adult cazat in pat suplimentar in apartament cu MIC DEJUN - 29 EUR / persoana / noapte
Supliment demipensiune adult in pat suplimentar - 15 EUR / persoana / noapte
Supliment demipensiune copil 6 - 11.99 ani in pat suplimentar - 8 EUR / persoana / noapte
Taxa de statiune - 1 EUR / persoana / noapte


 

Rezerva

*Nume
*Email
Telefon
Mesaj
*
   
Câmpurile notate cu (*) sunt obligatorii
Preturile de pe site sunt supuse greselilor de tipar. Au prioritate informatiile primite in agentie.

Link Travelio

Teztour Membru Anat