4 X 4 - TOURS

DE CE ROMANIA?

- Descopera, acasa la tine, destinatia uimitoare ROMANIA, rezultat al combinatiei armonioase intre natura salbatica, plaje superbe si monumentul Deltei Dunarii.
- Afla unde sunt satele traditionale foarte bine pastrate, discuta cu localnici, redescopera folclorul, muzica populara dar si obiceiurile stravechi.
- Avem Istorie, Arta, Traditii de exceptie care te asteapta sa le redescoperi. Cu noi vei afla ROMANIA Autentica, Culturala si de Colectie.

DE CE ... sa calatoresti off-road cu masina 4x4?

Spre deosebire de masinile obisnuite, masinile 4x4 va ofera multe beneficii :

- Cu noi aveti sansa sa ajungeti in inima unor zone care iti taie respiratia, chiar si pe crestele muntilor. Cu masinile noastre 4x4 puteti ajunge in locuri salbatice, nepoluate si greu accesibile.
- O masina de teren 4x4 ofera flexibilitate, siguranta, confort si oportunitati suplimentare in alegerea vacantei personalizate, indiferent de capriciile vremii.
- In plus in masina 4x4 puteti lua echipamentul de munte necesar pentru o vacanta activa in aer liber, precum si kit-ul de picnic, biciclete, caiac.

DE CE "4x4-Tours"?

- Pentru ca suntem o echipa experimentata si empatica, care abia asteapta sa va prezinte aspectele mai putin cunoscute ale Romaniei, referitoare la natura, traditie, istorie.
- Avand propria flota de masini de teren, va putem construi vacanta dupa DUMNEAVOASTRA! Jeep-urile noastre sunt Nissan Patrol si Mitsubishi dotate off-road, pregatite sa circule in conditii de maxima siguranta si confort.
- Ghizii nostri profesionisti se asigura ca fiecare dintre dumneavoastra primeste tot ce este mai bun, fiind specializati pe circuite 4x4 off-road, alegand rutele optime ce combina peisajele uluitoare cu vizitarea unor obiective de pe traseu.

Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours Imagine din 4 x 4 - Tours

Link Travelio

Teztour Membru Anat